Termeni & Conditii

Compania care administreaza site-ul www.arbustifructiferi.ro este S.C. AgriBIO Caba S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Str. Lt. Sachelarie Visarion, Nr. 4, Bl. 112A, Sc. B, Ap. 59, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5868/2006 si avand codul fiscal: RO 18563341.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS. UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

S.C. AgriBIO Caba S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si de a actualiza in orice moment continutul website-ului precum si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea S.C. AgriBIO Caba S.R.L. si, dupa caz, a altor persoane. Folosirea continutului fara acordul firmei sau al proprietarilor de drept este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

MARCI INREGISTRATE

Denumirea S.C. AgriBIO Caba S.R.L., precum si alte denumiri sub orice forma ar aparea in site, logo-urile si simbolurile asociate lor, precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale S.C. AgriBIO Caba S.R.L.. Ele pot fi utilizate numai cu acordul prealabil scris al firmei; utilizarea altor marci inregistrate afisate in site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

S.C. AgriBIO Caba S.R.L. si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. S.C. AgriBIO Caba S.R.L. nu se face raspunzatoare pentru niciun fel de daune cauzate de intreruperi, erori, omisiuni, corecturi sau anulari ale serviciului. Mai mult, S.C. AgriBIO Caba S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nicio scadere a performantei, intarziere in operare sau in transmitere, defectiune a liniilor de comunicare si virusi informatici transmisi ca urmare a accesarii de catre utilizator a site-ului www.arbustifructiferi.ro, ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi (inclusiv disponibilitatea produselor prezentate in site).

UTILIZAREA SITE-ULUI

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.

MODIFICARI

S.C. AgriBIO Caba S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate pe aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.